trailer

Paardentransport

 

Naast supplementen bied PGHorseproducts ook paardentransport per vrachtwagen en trailer aan.

 

Zoek u vervoer naar bv een wedstrijd, kliniek, les, clinic of gewoon voor een buitenrit? Alles is mogelijk, er gaat een ervaren chauffeur mee die bereid is om te helpen met bv voorlezen, groomen of uw paard vasthouden.

 

Ook is het mogelijk u paard te vervoeren naar bv een andere stal of een kliniek zonder dat u hier zelf bij hoeft te zijn.

 

Laadt u paard moeilijk? Ook dit is geen probleem, wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met paardentransport en laden ieder paard op een paardvriendelijke manier.

 

In de vrachtwagen of trailer is een camera aanwezig waarop de paarden tijdens de rit in de gaten gehouden kunnen worden.

 

Wij vervoeren vanaf 1 paard per rit binnen Nederland en naar elke gewenste locatie over de hele wereld, inclusief alle papierwerk, bloedtesten en eventuele quarantaine.

 

Indien u hier beneden een offerte aanvraagt nemen wij direct contact met u op over de mogelijkheden of wij zoeken voor u een gepaste oplossing.

 

Offerte Paardentransport

!
PGHorsetransport

Indien u hier een bestelling plaatst voor een offerte nemen wij direct contact met u op.

 

Het is niet noodzakelijk u adresgegevens in te vullen een willekeurige letter is voldoende, vult u wel aub uw correcte mail adres of telefoonnummer in zodat we contact met u op kunnen nemen.

 

Het aanvragen van deze offerte is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.